Top

Lachgas cracker

Lachgas cracker

Lachgas cracker

€ 12,50
Cracker deluxe

Cracker deluxe

€ 17,50

Een lachgas cracker is er gemaakt om het lachgas uit een lachgas patroon op een goede en veilige manier in  een ballon te laten ontsnappen. Daarna kan het lachgas gebruikt worden voor een leuke avond.

Dit proces kan ook gedaan worden met een slagroomspuit. Maar een cracker is veel kleiner, dus makkelijker mee te nemen en bovendien veel goedkoper dan een slagroomspuit.

Welke lachgas cracker kopen?

Wij hebben 2 verschillende soorten lachgas crackers te koop in onze webshop. Er zit degelijk een verschil in deze 2 verschillende crackers.

De goedkopere versie cracker werkt perfect voor enkel ballonnen per keer. Als er echter heel veel patronen geleegd worden met de goedkopere versie is er kans dat de cracker zo koud wordt dat je blaren op je vingers krijgt. Die zullen als het waren licht bevriezen.

De duurdere versie is geïsoleerd.  Zoals gezegd is de N2O is namelijk zeer koud wanneer het uit het patroon komt, als je erg ballonnen vult met 1 cracker is er kans dat deze zo koud wordt dat je vingers blaren krijgen van de kou.

Alleen aluminium lachgas crackers

Wij hebben enkel aluminium lachgas crackers in ons assortiment. Een plastic cracker is simpelweg niet goed genoeg naar onze maatstaven. Deze slijten te snel en er is een grotere kans dat het lachgas aan de achterkant van het apparaat verdwijnt in plaats van in de ballon.

En als je lachgas gekocht hebt wil je natuurlijk dat het in je ballon verdwijnt en niet aan ergens anders.

Verschillende kleuren crackers

Wij leveren onze lachgas crackers in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een cracker die jouw aanspreekt en kan je deze ook gemakkelijk herkennen wanneer nog meer mensen een lachgas cracker hebben.