Top

Lachgas patronen

10 Lachgas patronen

10 Lachgas patronen

€ 5,00
20 Lachgas patronen
Nieuw

20 Lachgas patronen

€ 10,00
50 Lachgas patronen

50 Lachgas patronen

€ 25,00
100 Lachgas patronen
Nieuw

100 Lachgas patronen

€ 50,00
200 Lachgas patronen

200 Lachgas patronen

€ 100,00
250 Lachgas patronen

250 Lachgas patronen

€ 110,00

De lachgas patronen die bij ons verkrijgbaar zijn kunnen in een cracker of slagroom spuit geplaatst worden. Met de hulp van deze spullen kan een ballon gevuld worden met het N2O en wanneer deze klaar gevuld is staat het garant voor verschrikkelijk veel plezier.

Wij verkopen alleen de beste kwaliteit capsules zodat jij zeker bent van een goed feest. Als je niet zeker bent van onze producten kan je natuurlijk altijd een klein pakket bestellen in onze winkel om te checken of Lachgastoko aan de jou hoge eisen voldoet.

Lachgas patronen kopen

Voor het kopen van lachgas patronen ben je hier op het juiste adres. We bieden verschillende pakketten van een aantal capsules aan. Je zult zien: hoe meer je koopt hoe lager de prijs per lachgaspatroon wordt.

Wanneer het geld op onze rekening binnen is zullen wij het pakketje op dezelfde of de eerstvolgende werkdag versturen.

Wat zijn lachgas patronen precies

Het zijn capsules die voornamelijk in slagroom spuiten gebruikt worden. In deze patronen zit het gas N2O, dit is het gas dat ervoor zorgt dat je een heerlijke space krijgt en waar je enorm van moet lachen. Dit komt doordat het via de longen in je lichaam wordt opgenomen en dit een spacend effect heeft.

Dit gas wordt in de medische wereld ook gebruikt om patiënten te verdoven, een anesthetisch middel dus. Veel mensen beschrijven de space die je van N2O krijgt als een heerlijke trip naar een onderbewustzijn van jezelf.

Inhoud van lachgas patronen

In een normaal lachgas patroon zit 8 gram N2O, voluit Distikstofmonoxide. Dit is in principe genoeg om een lekkere space van te krijgen. Sommige mensen kiezen er echter voor om 2 patronen van 8 gram of 1 van 16 gram te gebruiken om de ballon te vullen.

Met een grotere dosering kan je een langere en diepere trip realiseren, iets wat veel mensen willen.

Aandachtspunten voor lachgas patronen

Als je de lachgas patronen wilt gebruiken voor een lekkere space moet je nooit het gas direct uit een patroon innemen. De N2O die eruit komt is namelijk ijskoud en kan ervoor zorgen dat je longen bevriezen, dat wil je echt niet.

Gebruik daarom altijd een ballon om het lachgas in te nemen. De ballon kan je bijvoorbeeld vullen met een cracker of een slagroomspuit. Uiteraard zijn deze producten ook bij ons op de webshop te vinden. Een andere mogelijkheid is om een starterspakket te kopen, dan heb je direct alles wat je nodig hebt.